Beskrivelse af Dven

Dansk Veterinærdermatologisk netværk er en sammenslutning af dyrlæger med speciel interesse i dermatologi. Netværket består af en bestyrelse samt en tovholdergruppe. Der er tale om en interessegruppe, hvor alle arbejder på frivillig basis. Vores ønske er at udveksle erfaring – og dermed gøre brug af hinandens viden, samt mødes til foredrag.

Foreningens vedtægter kan findes ved at klikke her

Der bliver afholdt to tovholdermøder årligt samt bestyrelsesmøder efter behov. Derudover kan der være møder i hhv. region øst og vest, hvor dermatologiske cases gennemgås, og en foredragsholder evt. er inviteret. Der holdes 1-2 kurser i Dven-regi årligt, som omhandler spændende dermatologiske emner ofte med en praktisk klinisk tilgang til emnet.

Det koster 480 kr. årligt at være medlem af netværket. Pengene går blandt andet til drift af denne hjemmeside.

Skulle du have lyst til at blive medlem gå da til menuen ”Opret medlemskab”. Når du er oprettet, har du mulighed for at udveksle ideer, finde referater fra alle møder samt bede om hjælp fra de øvrige medlemmer af netværket til at stille diagnoser på dine dermatologi patienter. Du får desuden Dven-kurserne til en favorabel pris, når du er medlem.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×