Opret medlemskab

Dyrlæger, der er medlemmer af Den Danske Dyrlægeforening kan optages som aktive medlemmer af Dven. Udenlandske dyrlæger, dyrlægestuderende, veterinærsygeplejersker og andre med særlig interesse for dermatologi kan optages som passive (associerede) medlemmer. Passive medlemmer er ikke valgbare og har ikke stemmeret.

Du kan oprette dit medlemskab HER

Din brugerprofil bliver aktiveret, så snart vi har registreret din indbetaling af kontingent. Vi tilstræber, at dette sker inden for 1-2 uge, men i travle perioder kan der være ekstra ventetid. Hvis du ikke har hørt fra os inden for 3 uger, så kontakt gerne Dven på mail (line@engelharth.dk)

Kontingent på 480 kr. opkræves automatisk én gang årligt i januar. Efter betaling af medlemskontingentet kan du hente din faktura via dette link

Når din indbetaling er registreret, vil du modtage en e-mail, der bekræfter, at du nu har adgang til fanen ”Dvenner”. Her skal du selv udfylde yderligere kontaktoplysninger.

Vi anbefaler at du tilmelder dig med din private email-adresse. Dette for at sikre, at DVEN fortsat har de korrekte oplysninger i tilfælde af jobskifte.

Når du er blevet medlem af DVEN, så kan du ligeledes få adgang til DVENs facebook gruppe 

Velkommen og rigtig god fornøjelse.