Opret medlemskab

Dyrlæger, der er medlemmer af Den Danske Dyrlægeforening kan optages som aktive medlemmer af Dven. Udenlandske dyrlæger, dyrlægestuderende, veterinærsygeplejersker og andre med særlig interesse for dermatologi kan optages som passive (associerede) medlemmer. Passive medlemmer er ikke valgbare og har ikke stemmeret.

Du kan oprette dit medlemskab

Din brugerprofil bliver aktiveret, så snart vi har registreret din indbetaling af kontingent. Vi tilstræber, at dette sker inden for en uge, men i travle perioder kan der være ekstra ventetid.

Kontingent på 480 kr. opkræves én gang årligt i januar. I forbindelse med tilmelding betales for det indeværende halvår. Det betyder i praksis, at melder du dig ind i perioden januar-juni, så betaler du 480 kr. Melder du dig ind i perioden juli-december, så betaler du 240 kr. for resten af året.

Ved automatisk betaling, så skal udmeldelse af Dven skal ske inden at betalingen for det kommende år forfalder. Ved udmeldelse efter 31. januar, bliver der ikke tilbagebetalt penge for indeværende år.

Når din indbetaling er registreret, vil du modtage en e-mail, der bekræfter, at du nu har adgang til fanen ”Dvenner”. Her skal du selv udfylde yderligere kontaktoplysninger.

Vi anbefaler at du tilmelder dig med din private email-adresse. Dette for at sikre, at DVEN fortsat har de korrekte oplysninger i tilfælde af jobskifte.

Når du er blevet medlem af DVEN, så kan du ligeledes få adgang til DVENs facebook gruppe 

Velkommen og rigtig god fornøjelse.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×