Opret medlemskab

Dyrlæger, der er medlemmer af Den Danske Dyrlægeforening kan optages som aktive medlemmer af Dven. Udenlandske dyrlæger, dyrlægestuderende, veterinærsygeplejersker og andre med særlig interesse for dermatologi kan optages som passive (associerede) medlemmer. Passive medlemmer er ikke valgbare og har ikke stemmeret.

Du bliver medlem af Dven ved at gå til fanen ”Dven” og lade dig registrere. Dit brugernavn bliver aktiveret, så snart vi har registreret din indbetaling af kontingent. Vi tilstræber, at dette sker inden for en uge, men i travle perioder kan der være ekstra ventetid.

Kontingent på 480 kr. opkræves én gang årligt og skal betales den 1. januar. I forbindelse med tilmelding betales fra det indeværende halvår. Det betyder i praksis, at melder du dig ind i perioden januar-juni, så betaler du 480 kr. Melder du dig ind i perioden juli-december, så betaler du 240 kr. for resten af det år.

Ved udmeldelse af Dven skal dette ske før den 1. dec. for at gælde fra 1. jan. det følgende år. Ved udmeldelse i starten af året, bliver der ikke tilbagebetalt penge for indeværende år.

Kontingent indbetales til følgende Danske Bank konto:

  • Reg. nr. 1471. Konto nr. 10928834

For indbetalinger fra udlandet:

  • IBAN nummer:  DK0830000010928834, Swift: DABADKKK
  • Bank: Danske Bank, Lyngby Hovedgade 25, 2800 Lyngby

Det er særdeles vigtigt, at du noterer dit brugernavn i boxen: “Meddelelse til modtager”. Når din indbetaling er registreret, vil du modtage en e-mail, der bekræfter, at du nu har adgang til fanen ”Dvenner”.

Velkommen og rigtig god fornøjelse.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×