Annonce
Annonce
Sponsor Information

I forbindelse med afholdelse af kurser (div. arrangementer) kan Dven samarbejde med en eller flere sponsorer samt udstillere. Formålet med dette samarbejde er at holde kursusprisen nede for Dven medlemmerne samt at få hjælp til den praktiske del af kursusafholdelsen. Desuden er det for kursusdeltagerene en god mulighed for at få relevante og opdaterede input fra industrien.

Kursusafholdelse i Dven regi er baseret på frivilligt arbejde, så for at holde arbejdsglæden i live skal kursusafholdelse være så overkommelig som muligt. Dven ønsker at drage gensidig nytte af samarbejdet med firmaer, men kan ikke altid opfylde ønsker om samarbejde.

Ønsket om et samarbejde vil blive vurderet fra gang til gang ud fra de givne omstændigheder omkring kurset. Dette er et praktisk hensyn og Dven ønsker eksempelvis ikke at invitere udstillere til et kursus, som ikke kan varetage udstilleres interesse i forhold til eksponering mm.

I tilfælde af at Dven vil invitere et eller flere firmaer til at samarbejde omkring et kursus vil alle fra en firmaliste blive inviteret samtidigt og efter først til mølle princippet. Firmalisten findes ved at klikke her.

Firmalisten er udarbejdet fra VIF-kataloget, tidligere sponserende firmaer, samt firmaer der har udtrykt interesse for at udstille/hjælpe til med kurser i Dven – regi. Mangler din virksomhed på listen, eller kender du til en virksomhed som kunne have relevans for Dvens medlemmer, og som ikke er på listen hører vi meget gerne fra dig. Kontakt da venligst en fra bestyrelsen.

Dven bestræber sig på at afholde et til to kurser årligt, men herudover er Dven også åben for at modtage tilbud/forslag fra firmaer, der ønsker at samarbejde omkring et kursus/mindre arrangement mod at være hovedsponsor. Alle firmaer er velkomne til at kontakte foreningen, og i tilfælde af at flere firmaer ønsker at være hovedsponsor ved et kursus vil der blive udarbejdet en liste, efter først-til-mølle-princip, som kan anvendes ved efterfølgende kurser.

Med venlig hilsen og ønsket om et godt samarbejde

Dven bestyrelse

Annonce