Annonce
Annonce
26 nov
2018
WEBINAR – DERMATOLOGI
Tid: Kl. 19:30

Orion Pharma Animal Health gentager successen og tilbyder dyrlæger et nyt spændende hudwebinar i samarbejde med Succes I Veterinær Praksis.

PROGRAMME

19.30 Introduction

19.35 Medical management of canine pododermatitis
Dr Mette Schjærff, Assistant Professor, Veterinary Dermatology

20.20 Surgical case with CO2-laser
Dr. Michael Butler. Cert. DVA Small Animal Diseases. Stud MC CACS, Surgery

20.35 Product presentation by Malene Klinkov
Orion Pharma Animal Health

20.50 QnA

TILMELDING

Du tilmelder dig på følgende link:
http://sivp.dk/orionwebinar

Kontakt Martine Hansen for eventuelle spørgsmål:
E-mail: Orionvet@orionpharma.com
Telefon: +45 86 14 00 00

Mette Schjærff er uddannet dyrlæge fra KVL/Landbohøjskolen i København i 2003. Efter 2 år i smådyrspraksis, startede hun som dyrlæge på Universitetshospitalet på KU, hvor hun i 5 år arbejdede inden for intern medicin og dermatologi.
Mette har derefter opnået engelsk certificering inden for veterinær dermatologi (certVD). Efterfølgende har Mette arbejdet med immunologi og dermatologi gennem sin PhD-forskning i USA, hvor hun i 5 år arbejdede på et af USA’s største veterinære universiteter (UC Davis). I dag arbejder Mette som assisterende professor på Universitetshospitalet for Familiedyr ved Københavns Universitet og leder hospitalets hudafdeling og varetager undervisning af dyrlægestuderende inden for dermatologi.

Michael Butler er uddannet dyrlæge fra KVL/Landbohøjskolen i 2001 og har senere uddannet sig til fagdyrlæge (DVA Cert., Small Animal Diseases).
Michael er i dag medejer af Aalborg Dyrehospital og har særlig interesse indenfor medicinske lidelser herunder hudlidelser og allergiudredning. Michael har også stor viden indenfor led- og knoglelidelser, og han er pt. i gang med en mastergrad indenfor kirurgi.