Annonce
Annonce
25 okt
2019
FÆLLES CASE-DAG FOR DVENNER OG SVENSKE SKINKLUBBEN
09:00 - 16:00
LANGELINIE PAVILLONEN - CPH

En trevelig/hyggelig dag med broderfolket!

Svenske Skinklubben og Dven arrangerer nu en fælles kursusdag, der skal omhandle cases d. 25. oktober 2019 i København kl. 9.00 – 16.00.

Kurset foregår dagen efter Ceva Dermatology Day torsdag d. 24. oktober og samme sted – Langelinie Pavillonen i centrum af København.

For dem, som vælger at blive i København og deltage i case-kurset d. 25., arrangeres en fælles middag om aftenen d. 24. – gratis for deltagerne!

Vi vil gennemgå og diskutere de cases, som både svenske og danske medlemmer medbringer og forventer at få en spændende og åben dialog omkring dermatologi. Vi håber derfor, at mange medlemmer vil medbringe spændende og/eller vanskelige cases, som vi kan få en god dialog omkring. Deltagerne må gerne selv præsentere casene, men der vil være både danske og svenske kursusledere, der kan forestå præsentationerne hvis det foretrækkes. Dagens sprog vil være ”skandi-engelsk” 😉

I god tid inden mødet udsender vi en simpel case power-point-template, der kan anvendes til præsentationerne.

Ceva har arrangeret en spændende dermatologidag med internationale og skandinaviske specialister d. 24. oktober. Dagen bliver en kombination af forelæsninger og workshops, og vi nævner i flæng gode foredragsholdere som bl.a. Tim Nuttall og Kristian Pedersen.

 

Pris:
Hvis du tilmelder dig inden d. 1. juli er prisen 895 DKK – early bird!!
Hvis du tilmelder dig efter d. 1. juli er prisen 1395 DKK.

Dven/Skinklubbens kursus på dag 2 (25. oktober) er gratis!

Deltager du begge dage indgår der en fælles middag torsdag aften i prisen.

For mere information og tilmelding til dag 1 og 2

https://cevadermaday2019.confetti.events/

Hvis du kun ønsker at deltage i Dvens kursusdag d. 25. oktober bedes du tilmelde dig til nanna.enemark@anicura.dk. Senest d. 1. september.

NB! Eventuel overnatning i København er denne gang for egen regning og skal selv arrangeres.